Hämeen sukukokous 16.-17.5.2024

Hämeen Sukukokous on kaikille Hämeenlinnan seudun yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus. Luvassa on huippupuhujista, viihteestä ja bisneksestä ajatuksella kypsytetty herkullinen keitos, josta riittää ammennettavaa ihan jokaiselle!

Tapahtuma kokoaa yhteen yli 300 yritys- ja elinkeinoelämän toimijaa

Sukukokous on perinteinen, yön yli kestävä yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille tarkoitettu seminaari, joka järjestetään nyt jo 11. kerran. Ohjelma koostuu kahden päivän laadukkaasta seminaarista ajankohtaisilla aiheilla ja huippupuhujilla höystettynä sekä vapaamuotoisemmasta verkostoitumisesta Itämeren aalloilla.

Tutustu ohjelmaan  

Tutkitusti laadukas viiden tähden tapahtuma

Sukukokoukseen osallistuu tyytyväisiä asiakkaita kerta toisensa jälkeen. Tapahtuma koetaan laadukkaaksi ja tarpeelliseksi. Katso kommentit ja tule paikan päälle kokemaan, pitävätkö nämä arviot todella paikkansa!

Hämeen Sukukokous on tutkitusti laadukas tapahtuma 

Yhteistyössä

Tapahtuman toteuttaa Linnan Kehitys yhdessä pääyhteistyökumppaneiden Hämeenlinnan kaupungin, Hämeen ammattikorkeakoulun, Hämeen Kauppakamarin ja Koulutuskuntayhtymä Tavastian kanssa. Oman mausteensa keitokseen tuovat myös Hämeenlinnan Yrittäjät, Työtä kyllä riittää - hanke ja Digikyyti-hanke.

Tutustu yhteistyökumppaneihin  

Katso ketkä ovat mukana

Hämeen sukukokouksessa paikkansa on varmistanut yli 150 yritystä!

Ilmoittautuneet yritykset