Yrityspalvelut

Linnan Kehityksen yrityspalvelut ovat olemassa hämeenlinnalaisia yrityksiä varten. Asiantuntijamme palvelevat sinua ja yritystäsi maksutta.

Yrityspalvelutiimimme on hämeenlinnalaisten yritysten tukena

Yritysideoiden sparrausta | Rahoitusneuvontaa | Apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen | Työllisyyden palveluita | Verkostoitumismahdollisuuksia | Koulutus- ja oppilaitosyhteistyömahdollisuuksia | Kansainvälistymispalveluita | Liike- ja toimitilaratkaisuja | Runsaasti erilaisia yritystilaisuuksia, koulutuksia ja valmennuksia.

Rahoitusneuvontaa yrityksen kehittämiseen ja investointeihin

Kaipaatko rahoitusta yrityksesi kehittämisen tueksi ja investointeihin, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Ei huolta, yrityspalvelutiimimme auttaa sinua oikean rahoituskanavan löytämisessä! Vuonna 2023 yrityksille on tarjolla ennätysmäärä julkisia rahoituksia. Uudella EU- rahoituskaudella panostetaan erityisesti vihreään kasvuun, digitalisaatioon ja TKI-toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää rahoitusneuvonnasta 

Miia ja Salla työllisyyspalveluista moi!

Linnan Kehityksen työllisyyspalvelutiimi auttaa hämeenlinnalaisia yrityksiä ja oppilaitoksia sekä työnhakijoita ja koulutukseen hakeutuvia kohtaamaan toisensa, löytää uusia väyliä työllistymiseen ja työvoiman saamiseen sekä tuoda esiin yritysten ääntä tulevaisuuden työelämästä.

Ota yhteyttä - me autamme 

Yrittäjä- hyödynnä maksuton digiapu

Tarvitsetko apua esimerkiksi nettisivujen, verkkokaupan, hakukoneoptimoinnin, somekanavien tai digitaalisen kaupan kehittämiseen? Tarjoamme hämeenlinnalaisille yrityksille maksutonta ja yrityskohtaista apua digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää 

Onko yrityksen omistajanvaihdos ajankohtainen asia?

Yrityksen myynti, yrityksen osto tai sukupolven vaihdos ovat kaikki omistajanvaihdoksen muotoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi yritykseen ja sen sidosryhmiin. Kun omistajanvaihdokseen liittyvät asiat hoidetaan huolellisesti ja suunnitellusti, yrityksen jatkuvuus ja menestys säilyvät myös omistajanvaihdoksen jälkeen.

Lue lisää omistajanvaihdoksista 

Onko sinulla uusi liikeidea?

Haluamme kannustaa sinua viemään ideasi seuraavalle tasolle tarjoamalla matalan kynnyksen mahdollisuuden kilpailla ja saada arvokasta palautetta ammattilaisilta. Kilpailumme on avoin kaikille rohkeille visiönääreille.

Anna ideasi loistaa ja osallistu Linnan Business Turnajaisten IDEA-sarjaan 

Oletko tähtäämässä kansainvälisille markkinoille?

Onko sinulla tuote tai palvelu kansainvälisille markkinoille? Tule mukaan maksuttomaan Kohti kansainvälistä menestystä -valmennusohjelmaan. Ohjelmassa kehitetään yritysten liiketoimintaosaamista ja valmiuksia kansainvälistymiseen huippuasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää ja hae mukaan 12.8. mennessä  

Olemme osa yritysyhteisö PARKKI Business Parkia

Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva PARKKI Business Park kokoaa yhteen yrityksille sekä yrittäjyydestä, kouluttautumisesta ja työllistymisestä kiinnostuneille tarjottavat palvelut, neuvonnan, koulutukset, tapahtumat ja verkostoitumismahdollisuudet.

Tutustu PARKKI Business Parkin toimintaan