Sijoittumispalvelut

Sijoittumispalvelutiimimme asiantuntijat palvelevat sinua sijoittumisprosessin jokaisessa vaiheessa - henkilökohtaisesti ja maksutta!

Todistetusti Suomen paras sijainti!

Tuore väitöskirjatutkimus vahvistaa Hämeenlinnan sijainnin Suomen logistisena keskipisteenä, vain tunnin ajomatkan päässä niin Helsingistä, Tampereelta kuin Lahdestakin. Meillä saavutat 4,2 miljoonaa asiakasta helposti, sillä kahden tunnin säteellä asuu 3/4 suomalaisista. Hämeenlinnan loistava sijainti valtateiden risteyskohdassa tarjoaa vuositasolla merkittäviä logistiikkasäästöjä 3 % jopa 20 % saakka.

Lue lisää  

Räsäsen Ari tässä terve!

Henkilökohtainen palvelu on meille sydämen asia! Sijoittumispalvelutiimimme asiantuntijat auttavat uusia sijoittuvia yrityksiä sijoittumisprosessin jokaisessa vaiheessa, oli kyseessä sitten toimitilat, lupa-asiat, yhteistyöverkostojen rakentaminen tai vaikka sopivien asuntojen etsintä yritysten työntekijöille.

Palvelemme sinua maksutta - ota yhteyttä! 

Uuden ajan yritys alue - Industrial Park MORE

Kasvukäytävän keskipisteeseen, suunnitellun moottoritien eritasoliittymän ympärille VT3 ja VT10 -teiden risteykseen rakentuu Etelä-Suomen suurin yritysalue, Industrial Park MORE. 1100 hehtaarin alueella toimii jo nyt lähes 100 yritystä tarjoten tulevaisuudessa työpaikan yli 3000 tekijälle.

Tutustu Industrial Park Moreen 

Vapaat toimitilat ja yritystontit

Hämeenlinnassa on tarjolla laaja valikoima erikokoisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia yritystontteja sekä toimitiloja. Asiantuntijamme auttavat löytämään yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.

Tutustu vapaisiin toimitiloihin  Tutustu vapaisiin yritystontteihin Hämeenlinnassa 

Ajankohtaista: Hämeenlinna vahvistaa elinvoimaansa

Hämeenlinna kiinnostaa yrityksiä ja jatkaa elinvoimansa vahvistamista haastavasta maailmantilanteesta huolimatta. Linnan Kehityksen koostaman Hämeenlinnan markkinakatsauksen mukaan Hämeenlinnassa on käynnissä ja suunnittelussa investointihankkeita yli 430 miljoonan euron edestä.

Lue tiedote 

Ajankohtaista: Etra laajentaa logistiikkakeskusta toistamiseen

Etola-yhtiöihin kuuluva Etra Oy laajentaa nykyistä logistiikkakeskusta n. 12 000 neliömetrillä. Uusi logistiikkakeskuksen kokonaispinta-ala laajennuksen jälkeen on 41 000 neliömetriä. Arvioitu valmistuminen laajennukselle on keväällä 2024.

Lue tiedote