Hämeenlinnan matkailun nykytila

Hämeenlinnassa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää, tuoden kaupungille 97,69 miljoonaa euroa matkailutuloa. Kotimaanmatkailu on kokenut voimakasta nousua pandemian jälkeen, ja Hämeenlinna on onnistunut hyötymään tästä trendistä. Kaupungin osuus koko Kanta-Hämeen matkailutulosta ylittää 50 prosenttia.

Tutustu nykytilaan tästä  

Matkailun kehittäminen

Linnan Kehitys vastaa osaltaan Hämeenlinnan matkailutoimialan kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä matkailuyritysten kanssa.

Lue lisää 

Hae mukaan Linnan Business Turnajaisiin!

Linnan Business Turnajaiset tarjoaa kolmitasoisen kehitysohjelman hämeenlinnalaisille yrityksille. KASVUsarja on suunniteltu uudistusta ja kasvua tavoitteleville matkailutoimijoille, tarjoten mahdollisuuden konseptin selkeyttämiseen ja kasvun hakemiseen – matkailualan menestystarina alkaa täältä!

Tutustu Linnan Business Turnajaisten KASVUsarjaan  

Ajankohtaista just nyt

Katso matkailun toimialan ajankohtaiset asiat ja tilaisuudet.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan  

Jakelukanavat

Hämeenlinnassa matkailuyritykset hoitavat palveluidensa myynnin pääosin itse valitsemalla sopivimmat yhteistyökumppanit ja kanavat.

Tutustu matkailun jakelukanaviin  

Matkailuhankkeet

Hämeenlinnassa on käynnissä monia matkailun kehittämisen hankkeita. Hankkeissa järjestetään paljon koulutuksia ja tehdään muita matkailu elinkeinoa edistäviä toimenpiteitä.

Tutustu käynnissä oleviin matkailuhankkeisiin