Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja yhdistää yksi asia ylitse muiden – rakkaus Hämeenlinnaan ja intohimo alueen kasvun sekä tunnettuuden lisäämiseen!

Meitä on reilu kaksikymmentä ammattilaista käytössäsi. Organisaatiomme koostuu eri alojen koulutuksen ja kokemuksen omaavista osaajista, joista saat käyttöösi oman yhteyshenkilön tai tiimin, joka pystyy parhaiten tarjoamaan yrityksellesi oikean ratkaisun.

Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Linnan Kehityksen ja Linnan Kiinteistökehityksen laskutustiedot >>
Yhtiöiden esittelyt >>

Yrityspalvelutiimi

Tiimi on mukana yritysten kasvun joka vaiheessa tarjoten apua työllisyyteen, verkostoitumiseen, toiminnan kehittämiseen, rahoitukseen sekä kansainvälistymiseen.

Mitä yrityspalvelutiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Sijoittumistiimi

450 asiakastapaamista ympäri Suomea ja tuplasti enemmän puhelinkontakteja – sijoittumispalvelutiimi ei turhaan kuluta toimiston penkkejä! Tiimi hakee korkealaatuisen kokonaispalvelun avulla Hämeenlinnaan sijoittuvia yrityksiä ja luo sitä kautta uusia työpaikkoja sekä lisää mahdollisuuksia monille eri toimijoille.

Mitä sijoittumispalvelutiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Kiinteistökehitystiimi

94 % täyttöaste kohteissa ja lähes 150 asiakasyritystä - Linnan Kiinteistökehityksen kiinteistökehitystiimi omistaa ja hallinnoi kiinteistöjä sekä kehittää kiinteistösalkun arvoa. Kiinteistökehitystiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Linnan Kehityksen muiden tiimien kanssa järjestäen yrityksille tiloja ja räätälöityjä toimitilaratkaisuja, oli kyseessä sitten jo olemassa oleva tai vasta Hämeenlinnaan sijoittumista harkitseva yritys.

Mitä kiinteistökehitystiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Ari Mielty

Toimitusjohtaja, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Pia Sipilä

Myyntipäällikkö, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Jorma Kortesoja

Kiinteistöpäällikkö, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Heidi Nurmi

Asiakasvastaava, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Markkinointi-, viestintä- ja tapahtumatiimi

55 000 vierailijaa kaupunkiin ja satojatuhansia someen – kaupunkimarkkinointitiimi hakee huomiota Hämeenlinnaan! Markkinointiviestintä- ja tapahtumatiimi vastaa kaupunkimarkkinoinnin lisäksi muiden tiimien markkinoinnista ja viestinnästä sekä tekee yhteistyötä Hämeenlinnassa järjestettävien tapahtumien kanssa.

Mitä MaVi-tiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Kati Tiitola

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, kaupunkimarkkinointi

Katri Laine

Markkinointi- ja tapahtuma-assistentti, johdon assistentti

Mini

Toimistokoira

Taloushallintotiimi

Taloushallintotiimi on Linnan Kehityksen vahvaakin vahvempi selkäranka päivittäisissä talous-, henkilöstö- ja IT-asioissa. Lisäksi tiimin jäsenet toimivat asiantuntijatehtävissä eri kehityshankkeissa yhteistyössä muiden tiimien kanssa.

Johto

Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja johtaa Saarisen Kari. Kari luottaa vahvasti henkilökuntaansa sekä johtoryhmään, johon kuuluvat Anastasia Kanervisto, Ari Mielty, Ari Räsänen, Marco Björkskog ja Kati Tiitola.