Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja yhdistää yksi asia ylitse muiden – rakkaus Hämeenlinnaan ja intohimo alueen kasvun sekä tunnettuuden lisäämiseen!

Meitä on reilu kaksikymmentä ammattilaista käytössäsi. Organisaatiomme koostuu eri alojen koulutuksen ja kokemuksen omaavista osaajista, joista saat käyttöösi oman yhteyshenkilön tai tiimin, joka pystyy parhaiten tarjoamaan yrityksellesi oikean ratkaisun – veloituksetta.

Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Linnan Kehityksen ja Linnan Kiinteistökehityksen laskutustiedot >>
Yhtiöiden esittelyt >>

Yrityspalvelutiimi

Tarjoamme yrityksille maksutonta apua toiminnan kehitys- ja kasvuaikeisiin, rahoitukseen, työllisyyteen ja rekrytointiin, verkostoitumiseen sekä kansainvälistymiseen liittyen. Olemme osana yritys- ja asiantuntijayhteisö PARKKI Business Parkin toimintaa.

Mitä yrityspalvelutiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Sijoittumispalvelutiimi

Etsimme aktiivisesti Hämeenlinnaan sijoittuvia yrityksiä ja luomme sen kautta Hämeenlinnaan uusia työpaikkoja sekä taloudellista kasvua. Autamme yrityksiä kaikissa sijoittumisprosessin eri vaiheissa toimitilaratkaisuista työvoimatarpeisiin ja yhteistyökumppaneihin liittyen.

Mitä sijoittumispalvelutiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Kiinteistökehitystiimi

Omistamme ja hallinnoimme kiinteistöjä sekä järjestämme yrityksille tiloja ja räätälöityjä toimitilaratkaisuja, oli kyseessä sitten uusi, jo olemassa oleva tai Hämeenlinnaan vasta sijoittumista harkitseva yritys.

Mitä kiinteistökehitystiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Ari Mielty

Toimitusjohtaja, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Pia Sipilä

Myyntipäällikkö, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Jorma Kortesoja

Kiinteistöpäällikkö, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Heidi Nurmi

Asiakasvastaava, Linnan Kiinteistökehitys Oy

Markkinointi-, viestintä-, tapahtuma- ja matkailutiimi

Vastaamme Hämeenlinnan kaupunkimarkkinoinnista sekä Visit Hämeenlinna -kanavista ja teemme Hämeenlinnaa tunnetuksi niin matkailijoiden, vierailijoiden kuin potentiaalisten uusien asukkaiden keskuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Linnan Kehityksen muiden tiimien kanssa ja olemme mukana Hämeenlinnan matkailuliiketoimintakentän kehittämisessä.

Mitä MaVi-tiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Taloushallintotiimi

Taloushallintotiimi on Linnan Kehityksen vahvaakin vahvempi selkäranka päivittäisissä talous-, henkilöstö- ja IT-asioissa. Lisäksi tiimin jäsenet toimivat asiantuntijatehtävissä eri kehityshankkeissa yhteistyössä muiden tiimien kanssa.

Johto

Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja johtaa Saarisen Kari. Kari luottaa vahvasti henkilökuntaansa sekä johtoryhmään, johon kuuluvat Anastasia Kanervisto, Ari Mielty, Ari Räsänen, Marco Björkskog ja Kati Tiitola.