Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja yhdistää yksi asia ylitse muiden – rakkaus Hämeenlinnaan ja intohimo alueen kasvun sekä tunnettuuden lisäämiseen!

Meitä on reilu kaksikymmentä ammattilaista käytössäsi. Organisaatiomme koostuu eri alojen koulutuksen ja kokemuksen omaavista osaajista, joista saat käyttöösi oman yhteyshenkilön tai tiimin, joka pystyy parhaiten tarjoamaan yrityksellesi oikean ratkaisun – veloituksetta.

Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Linnan Kehityksen laskutustiedot >>
Yhtiön esittely >>

Yrityspalvelutiimi

Tarjoamme yrityksille maksutonta apua toiminnan kehitys- ja kasvuaikeisiin, rahoitukseen, työllisyyteen ja rekrytointiin, verkostoitumiseen sekä kansainvälistymiseen liittyen. Olemme osa yritysyhteisö PARKKI Business Parkin toimintaa.

Sijoittumispalvelutiimi

Etsimme aktiivisesti Hämeenlinnaan sijoittuvia yrityksiä ja luomme sen kautta Hämeenlinnaan uusia työpaikkoja sekä taloudellista kasvua. Autamme yrityksiä kaikissa sijoittumisprosessin eri vaiheissa toimitilaratkaisuista työvoimatarpeisiin ja yhteistyökumppaneihin liittyen.

Markkinointi-, viestintä-, tapahtuma- ja matkailutiimi

Vastaamme Hämeenlinnan kaupunkimarkkinoinnista sekä Visit Hämeenlinna -kanavista ja teemme Hämeenlinnaa tunnetuksi niin matkailijoiden, vierailijoiden kuin potentiaalisten uusien asukkaiden keskuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Linnan Kehityksen muiden tiimien kanssa ja olemme mukana Hämeenlinnan matkailuliiketoimintakentän kehittämisessä.

Mitä tiimi tekee? Tutustu referensseihin! 

Hallintotiimi

Hallintotiimi on Linnan Kehityksen vahvaakin vahvempi selkäranka päivittäisissä talous-, hanke-, henkilöstö- ja IT-asioissa. Lisäksi tiimin jäsenet toimivat asiantuntijatehtävissä eri kehityshankkeissa yhteistyössä muiden tiimien kanssa.

Johto

Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkoja johtaa toimitusjohtaja Riku Heino. Johtoryhmään kuuluvat Marco Björkskog, Antti Mikkola, Ari Mielty, Ari Räsänen, ja Kati Tiitola.

Katri Laine

Markkinointi- ja tapahtuma-assistentti, johdon assistentti