Avetak Oy laajentaa Hämeenlinnaan – erinomainen sijainti valintaperusteena

Hämeenlinna saa vahvan metallialan osaamisen jatkoksi uuden metallialan yrityksen, kun Avetak Oy laajentaa toimintaansa. Tuotantokäyttöön soveltuva halli löytyi Käikälän teollisuusalueelta jossa sijaitsee myös SSAB:n Hämeenlinnan tehdas. Hallin varustaminen tuotantokäyttöön alkaa heti maaliskuun alussa.

Avetak Oy on suomalainen ratkaisukeskeinen tilaustyökonepaja, jonka palveluvalikoima on varsin laaja ulottuen suunnittelusta valmistukseen ja pintakäsittelyyn sekä aina valmiiden tuotteiden tekemiseen asti, kokoonpanopalvelut mukaan lukien. Yritys toimii tiiviisti asiakasyritystensä tuotekehityksen ja prosessien kanssa tavoitteena sekä tuotannon että lopputuotteiden jatkuva parantaminen ja kehittäminen. Yrityksellä on myös omia metallisia avainlipputuotteita, joita se valmistaa ja markkinoi. Yritys on panostanut vahvasti sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiin että ajanmukaiseen teknologiaan. 

Keskustelut Avetak Oy:n laajentumisesta Hämeenlinnaan käynnistyivät jo lähes kaksi vuotta sitten, sanoo Linnan Kehitys Oy:n sijoittumispalvelujen asiantuntija Mika Kannisto. Sopivat tilat löytyivät lopulta lähes valmiina palvelemaan Avetakin jatkuvaa tuotantoa.

Seudun sijainti ja vahva olemassa oleva metalliteollisuus tuki hyvin Avetakin kasvustrategiaa, sanoo yrityksen talous- ja markkinointijohtaja Helmi Laitinen. Linnan Kehitys oli aktiivisesti mukana auttamassa Avetakin sijoittumista alueelle. Ensi vaiheessa yritys työllistää neljä metallialan osaajaa, mutta Hämeenlinnan toimipisteen työntekijämäärän odotetaan kasvavan lähivuosina noin kymmeneen. Hämeenlinnasta tulee Avetakin kolmas toimipiste. Yritys toimii ennestään jo Mäntsälässä ja Sälinkäällä.

Lisätietoja:

Avetak Oy
Helmi Laitinen
Taloushallinto | Markkinointijohtaja 
+358 40 162 8080
helmi.laitinen@avetak.fi

Linnan Kehitys Oy
Mika Kannisto
sijoittumispalvelujen asiantuntija
+358 40 451 3513
mika.kannisto@linnan.fi