Lean – Näin saat enemmän aikaan tekemällä vähemmän

PARKKI BUSINESS PARK 7.8.2020 KLO 8-10

Sen sijaan, että tehdään paljon tuottamatonta työtä, keskitytään tekemään vähemmän ja tuottavaa. Sen sijaan että juostaan kovemmin, päätetään kävellä lyhyempi matka.

Lean-koulutuksessa opit, mitä hukkaa kaikissa prosesseissa on ja miten sitä voi vähentää. Opit myös erilaisia tekniikoita, joilla pääset alkuun omassa organisaatiossasi. Leanin opiskelu on ennen kaikkea tekemällä oppimista. Se ei ole projekti, vaan elämäntapa, loppuelämän kestävä prosessi. Siksi koulutus on sinulle se startti, jonka jälkeen ymmärrät, mistä on kyse ja voit itsenäisesti alkaa harjoittelemaan ja opiskelemaan.

Juha Ketola on valmennus- ja ohjelmistoyritys Kauppavalmennuksen perustaja. Hänellä on 10 vuoden kokemus leanin toteuttamisesta ja kouluttamisesta vähittäiskaupassa ja palvelualalla. Hän on suosittu puhuja lean-ajattelutavan edistämisessä ja auttaa organisaatioita luomaan toimintaa tehostavia systeemeitä. Juhalle lean on elämäntapa, joka pätee kaikkeen niin työ-, kuin yksityiselämässä. Hän haluaisi, että lean-ajattelu leviäisi Suomessa mahdollisimman laajalle, mahdollisimman monien ihmisten käytäntöihin.

Aikataulu:
8.00 – 8.30 Aamukahvit
8.30 – 9.30 Lean-koulutus, Juha Ketola – Kauppavalmennus Oy
9.30 – 10.00 Keskustelua ja verkostoitumista

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan 5.8. mennessä >>

Lisätiedot:
Ville Viholainen
Yrityskehittäjä, Linnan Kehitys Oy
ville.viholainen@linnan.fi
Puh. 050 476 5832