Innopark on vakiinnuttanut paikkansa Hämeenlinnan halutuimpana

Yritysyhteisö Innopark palvelee n. 90 eri alan asiakasyritystä Hämeenlinnan Visamäen kampusalueella, vain kolmen kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista.

– Innopark on yksi Hämeenlinnan halutuimpia toimitaloja, joten vapautuvat isot toimistokokonaisuudet ovat harvoin tarjolla olevia helmiä, kertoo Innoparkin vuokraustoiminnasta vastaavan Linnan Kiinteistökehitys Oy:n myyntipäällikkö Pia Sipilä.

– Innoparkin valttina ovat tyytyväiset asiakkaat, joista pidetään hyvää huolta yrityksen koosta riippumatta. Myös konseptimme on ainutlaatuinen. Asiakkaiden käytössä on monipuoliset palvelut ravintoloista aulapalveluun ja uudenaikaisiin neuvottelutiloihin. Palvelutason ja modernin ilmeen johdosta tänne kelpaa tuoda asiakkaita!

– Ennen kaikkea Innopark on yhteisöllinen liiketoimintaympäristö, josta löytyy saman katon alta sekä liikekumppaneita että lounasseuraa.

LähiTapiola Loimi-Häme on viihtynyt varta vasten uudistetuissa toimitiloissa jo reilun vuoden.

– Täällä on kaikki fasiliteetit, mitä yritys ja henkilöstö tarvitsee toimivan arjen pyörittämiseen. Lisäksi järjestämme paljon isoja, jopa satojen henkilöiden tilaisuuksia, joihin Innoparkista löytyy ajanmukaiset ja viihtyisät tilat, kertoo toimitusjohtaja Lauri Riekkola.

– Meillä käy sekä asiakkaita että työntekijöitä hyvin laajalta alueelta aina Varsinais-Suomea myöten, joten sijainti moottoritien välittömässä läheisyydessä ja riittävästi parkkitilaa takaa sen, että kulkeminen muille paikkakunnille sujuu vaivattomasti.