Hämeenlinnan parhaat yritysideat ottavat jälleen mittaa toisistaan Linnan Business Turnajaisissa

Hämeenlinnan parhaat yritysideat nousevat taas parrasvaloihin pitchaamaan Linnan Business Turnajaisten finaalitaistossa torstaina 24.11. Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Kolmessa kilpailusarjassa voitoista kisaa 17 yritystä, joille on jaossa yhteensä peräti 85 000 euron arvoinen voittopotti.

Kilpailun kovimmassa kärjessä taistelevat KIIHDYTYSsarjan yritykset, jotka ovat jo luoneet menestystarinansa ensimmäiset luvut ja hakevat nyt voimakasta kasvua joko kotimaassa tai kansainvälisesti: Allwatec Oy, Delva, Ilosen puutyö, Liikuttajat Oy ja Terra Composites Oy.
Tutustu KIIHDYTYSsarjan finalisteihin täällä

KASVUsarja on tarkoitettu uudistusta sekä kasvua hakeville hämeenlinnalaisille matkailutoimijoille. Sillä tuetaan myös Hämeenlinnan kilpailukykyä kotimaan matkailukentällä sekä valmiuksia kansainvälisten matkailijoiden palvelemiseen. Finaalissa mukana ovat Hämeenlinnan Torikahvila Oy, Jalavanniemi Oy, Linna Golf Oy, Myllytalo, Natura Viva Oy ja Vanaya Oy.
Tutustu KASVUsarjan finalisteihin täällä

IDEAsarjassa pääsevät esiin uudet hämeenlinnalaiset yritysideat, jotka hakevat sparrausta ja rahoitusta ideansa kehittämiseen. IDEAsarjassa kilpaillevat Kargo Oy, Kari Ylönen Viistokaiku Oy, Road to Vostok Oy, Taitekohta Tiina Kuopanportti Oy sekä kaksi vielä julkaisematonta yritystä.  Tutustu IDEAsarjan finalisteihin täällä

Vuoden 2022 alussa alkanut sparraus ja työpajatyöskentely ammattivalmentajien johdolla huipentuu pitchaukseen finaalituomariston edessä.

Linnan Business Turnajaisten tuomaristossa nähdään kova kattaus ammattilaisia Suomen yritys- ja sijoitusmaailman huipulta. KIIHDYTYSsarjan tuomariraadissa istuvat Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, näyttelijä, yrittäjä ja vuoden sijoittaja 2020 -palkittu Jasmin Hamid sekä FiBANin puheenjohtaja Annukka Mickelsson.


Linnan Business Turnajaiset on Linnan Kehityksen konseptoima ja järjestämä yrityskilpailu, jonka avulla hämeenlinnalaiset yritysideat pääsevät esille ja suuntaavat jopa maailman valloitukseen. Linnan Business Turnajaiset järjestetään nyt neljättä kertaa.

”Konsepti on paitsi hauska mutta myös hyödyllinen. Yritykset saa sparrausta ja kilpailu luo jännitystä. Mukana olleiden yritysten koko henkilökunta tuntui puhaltavan yhteen hiileen jotta voitto tulisi kotiin. Kilpailun ansiosta Hämeenlinna näyttäytyy entistä kiinnostavimpana kaupunkina yrittää.”

Kati Paasi, Kehitysjohtaja, Visit Finland

”Linnan Business Turnajaiset on hyvin tuotteistettu konsepti start up-meiningistä, jossa haastetaan yrityksiä kehittämään omaa toimintaansa. Tässä on saatu herätettyä periaatteessa tavallisesta kehittämistyöstä mielenkiintoinen ja kiinnostava paketti, mikä varmasti saa mukaan paikallisia niin uusia kuin vanhoja yrityksiä.”

Jari Ahjoharju, Matkailujohtaja, Visit Tampere

Lisätietoja:

Linnan Business Turnajaiset

KASVUsarja
Outi Mertamo
Matkailuasiantuntija, Linnan Kehitys Oy
outi.mertamo@linnan.fi
p. 050 434 7873

KIIHDYTYSsarja ja IDEAsarja
Antti Mikkola
Tiimipäällikkö, yrityspalvelut, Linnan Kehitys Oy
antti.mikkola@linnan.fi
p. 044 771 0055


Julkaisupäivä 13.10.2022