Hämeenlinna-tuotesarja vastaa asiakkaiden toiveisiin – apua hinnoitteluun löytyi Yritystulkki-työkalusta

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri on lanseerannut myyntiin kahvia, teetä ja suklaata sisältävän Hämeenlinna-tuotesarjan, joka syntyi asiakkaiden toiveiden pohjalta.

– Olen kymmenen vuoden aikana vastannut varmaan satoja kertoja turistien ja paikallistenkin kysymykseen, löytyisikö jotain Hämeenlinna-aiheista tuliaista, kertoo kauppias Hanna-Leena Rajamäki.

Koronan hiljentämä kevät tarjosi vihdoinkin aikaa pitkään mielessä muhineen idean kehittämiselle.

– Korona pakotti miettimään uusiksi omaa liiketoimintaa. Saimme myös kehittämistukea tuotesarjan työstämiseen.

Hämeenlinna-tuotteita on Inkiväärin lisäksi myynnissä myös Museo Skogsterissa, Hämeenlinnan taidemuseossa ja Wetterhoffilla. Kuvat tuotteista ovat levinneet tehokkaasti kaupunkilaisten tietoisuuteen somen kautta.

– Tuotesarja saatiin myyntiin juuri sopivasti ennen sesonkia, mutta silti sen suosio on yllättänyt! Ajatuksissa on myös kehittää sarjaa eteenpäin ja kasvattaa tuotevalikoimaa.

Luomu- ja herkkukauppa Inkiväärin kauppias Hanna-Leena Rajamäki esittelee Hämeenlinna-tuotteita.

Yritystulkki on täsmätyökalu yritysten elinkaaren eri vaiheisiin

Kun Linnan Kehitys teki syksyllä soittokierroksen paikallisiin yrityksiin, kävi ilmi, että Rajamäki kaipasi apua erityisesti tuotesarjan hinnoitteluun. Ratkaisu löytyi Linnan Kehityksen juuri käyttöön ottamasta sähköisestä työkalupaketti Yritystulkista, joka tarjoaa konkreettisia oppaita, työkirjoja ja laskentaohjelmia yritysten tarpeisiin rahoituksesta markkinointiin.

– Tuotesarjan lanseeraus on iso projekti, jossa on monta muuttujaa, joten yhteydenotto tuli hyvään saumaan. Olin googlaillut erilaisia laskureita hinnoitteluun, mutta mikään ei tuntunut vastaavan tarpeisiini. Yritystulkin hinnoittelulaskurissa voidaan huomioida eri tuotteet ja isommat tuotemäärät samaan aikaan, se on säästänyt minulta paljon aikaa ja hermoja.

– Otimme Yritystulkin käyttöön vastauksena yritystapaamisten ja –kontaktointien kautta esiin nousseisiin tarpeisiin, Linnan Kehityksen yrityskoordinaattori Ville Viholainen kertoo. – Yritystulkki on loistava täsmätyökalu monelle eri vaiheessa olevalle yritykselle ja hyvä tuki tarjoamaamme henkilökohtaiseen yrityspalveluun.

Tutustu Linnan Kehityksen Yritystulkkiin tästä>>