Finaalin tuomarit 2023

KIIHDYTYSsarjan tuomarit 2023

Juhana Brotherus

Suomen Yrittäjien johtaja ja pääekonomisti. Juhanan tiimin vastuulla on Yrittäjien talouspolitiikan kokonaisuus. Hänet tunnetaan aktiivisena talouden kommentaattorina ja analysoijana. Hänellä on myös laaja kokemus erilaisista hallitustehtävistä yhtiöistä, säätiöistä ja yhdistyksistä.

Tiina Laisi-Puheloinen

Suomen Enkelisijoittajayhdistyksen (FiBAN) toimitusjohtaja. Tiinalla on pitkä kokemus liike-elämän johtotehtävistä muun muassa Sanomissa ja Iskussa. Hän on toiminut toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana startup-yritys Priceff Oy:ssä ja on edelleen yhtiön osakas.

Riku Heino

Linnan Kehityksen nopean toiminnan joukkojen johtaja. Riku on toteuttanut alueellista elinkeinokehitystä erilaisissa julkisen sektorin rooleissa sekä toiminut aktiivisesti julkisia yrityspalveluita edistävissä kansallisissa verkostoissa. Rikun erityisosaamista on liiketoimintamahdollisuuksia luovien hankkeiden ja palvelurakenteiden tunnistaminen ja hyödyntäminen.

KASVusarjan tuomarit 2023

Annakaisa Ojala

Visit Finlandin matkailun kansainvälisen kasvun, digitalisaation, digimyynnin ja -jakelun asiantuntija. Annakaisalla on 20 vuoden kokemus kasvuliiketoiminnasta media-toimialalla ja lentoyhtiössä.

Mirva Lemmetty

Markkinoinnin asiantuntija ja sosiaalisen mediaa valmentaja. Mirva on tuttu niin LBT:n tuomarisohvalta kuin lavaltakin. Yrittäjä isolla Y:llä, erityisesti sydäntä lähellä auttaa yrityksiä löytämään oma, erottuva someäänensä

Aki Keskitalo

Diili-voittaja, operatiivinen johtaja, yrittäjä,, Keynote-puhuja, hospitality-alan moniosaaja, sekä inhimillisen ja empaattisen johtajuuden puolestapuhuja. Arjessaan Aki auttaa yrityksiä liiketoimintojen kehittämisessä, tiimien rakentamisessa ja konseptien kehittämisessä sekä jalkauttamisessa.

IDEAsarjan tuomarit 2023

Eetu Jahkonen

Pankinjohtaja | Eetu on toiminut yritysrahoituksen tehtävissä 12 vuoden ajan ja työskennellyt kaikenlaisten yritysten parissa aloittavista yrityksistä suuriin yhtiöihin. Tällä hetkellä Eetu toimii yrityspankin johtajana OP Etelä-Hämeessä ja edustaa raadissa senior-rahoittajan näkökulmaa. Vahvuuksiin kuuluvat numerot ja skenaarioajattelu mutta myös tulos- ja ratkaisukeskeisyys.

Timo Väliharju

Yli 20 –vuotta yrittäjänä, hallitusammattilainen ja avoimen lähdekoodin liiketoiminnan uranuurtaja. Aktiivisesti mukana kansainvälisessä liiketoiminnassa sekä verkostoissa. Erityisosaamisena avoin lähdekoodi, digitalisaatio ja alueen innovaatiot.”

Nina Ranimaa

Sarjayrittäjä. Optimisti. Kiinteistöammattilainen. Oikeusoppinut. Geokätköilijä. | Hämeenlinnan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja. Hämeenlinnan seudun elinvoimaan uskova vaikuttaja.