Finaalin tuomarit 2022

KIIHDYTYSsarjan tuomarit 2022

Jasmin Hamid

Näyttelijä, yrittäjä ja Vuoden Sijoittaja 2020 | Hänet tunnetaan avoimen rahapuheen sanansaattajana mm. Mamma Betalar- ja taloudellinen Mielenrauha -podcasteista.

Annukka Mickelsson

FiBANin puheenjohtaja, screenaa satoja yrityksiä vuosittain ja puhuu mielellään impact investoinneista. Hänellä on kokemusta niin rahoituskierrosten vetämisestä, muutosjohtamisesta kuin eri kokoisten yritysten hallituksistakin.

Mikael Pentikäinen

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja | Mikael on toiminut Suomen suurimpien mediatalojen johdossa: Maaseudun Tulevaisuuden, Helsingin Sanomien ja Etelä-Saimaan päätoimittajana, Sanoma Newsin toimitusjohtajana sekä STT:n vastaavana päätoimittajana ja toimitusjohtajana. Hän on toiminut useiden yhtiöiden hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.

KASVusarjan tuomarit 2022

Susanna Markkola

Visit Finland, suuraluepäällikkö ja kulttuurimatkailun asiantuntija | Susannalla on yli 20 vuoden kokemus matkailualalta niin kehittäjänä, verkostojen vetäjänä kuin yrittäjänäkin.

Jaakko Löppönen

Matkailuliiketoimintaan ja toimialan alue- ja elinkeinokehittämiseen jo pari vuosikymmentä tutustunut muutosottelija. Yrittäjyys, tutkijan kiinnostus ja julkisen sektorin tuntemus ovat vieneet läpi useiden markkinoinnin, myynnin, kehittämisen, muutoksen ja johtamisen tehtävien.

Mirva Lemmetty

Mirva on markkinoinnin ja erityisesti sosiaalisen median taituri ja kouluttaja. Yrittäjä ja parittaja. Luonut markkinoille uudenlaisen sosiaalisen median sisällöntuotantokonseptin, jossa yrityksille etsitään toimialaa ja asiakkaita ymmärtävä tekijä.

IDEAsarjan tuomarit 2022

Eetu Jahkonen

Pankinjohtaja | Eetu on nuori mies vanhalla alalla eli yrityspankin johtaja OP Etelä-Hämeessä ja edustaa etenkin senior-rahoittajan näkökulmaa. Eetun yritystutkijana alkanut ura yritysrahoituksen parissa on kestänyt yli 10 vuotta ja käsittänyt yrityksiä vasta aloittavista suuryrityksiin.

Timo Väliharju

Yrittäjä, hallitusammattilainen, avoimen lähdekoodin uranuurtaja | Kansainvälinen liiketoiminta ja verkostot. Erityisosaamisena digitalisaatio ja alueen innovaatiot.

Jenni Ahtiainen

Jenni Ahtiainen on innovatiivinen koru- ja asustesuunnittelija, jonka Deafmetal® -korubrändi on voittanut useita kotimaisia ja kansainvälisiä innovaatio- ja bisneskilpailuja. Hän uskoo pitchaamisen voimaan ja kiteyttää sen avulla yrityksensä ytimen, joka päivä.

Kuka vakuuttaa liikeideallaan tuomariston?

Linnan Business Turnajaisten finaali järjestetään 24.11.2022 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Tutustu finaalipäivän aikatauluihin ja tule kannustamaan suosikkisi voittoon!  Palaa Linnan Business Turnajaiset -etusivulle