Kasvusarjan valmentajat

Linnan Business Turnajaisten KASVUsarjan valmentajanelikko koostuu neljästä huippuammattilaisesta!

Greta Tanskanen

Yrittäjä, NordicMarketing | Oululaislähtöinen Greta toimii yrittäjänä NordicMarketing Finland Oy:ssa ja enemmistöomistajana saksalaisessa NordicMarketing GmbH:ssa. Hän on työskennellyt matkailun ja markkinoinnin parissa vajaa parikymmentä vuotta. Gretan ydinosaamista ovat matkailun kokonaisvaltainen kehittäminen, yhteistyö ja verkostojen rakentaminen sekä erilaiset strategia- konseptointi- ja suunnittelutyöt.

Teemu Hakolahti

Senior strategy specialist | Teemulla on yli 15 vuotta kokemusta markkinoinnista, sähköisestä liiketoiminnasta sekä strategisesta kehittämisestä eri markkinointitoimistoissa. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2011 saakka. Teemun ydinosaamista on mm. markkinointiviestinnän strateginen suunnittelu, sähköinen liiketoiminta ja verkkokaupat, verkkoympäristöt ja -alustat sekä markkinoinnin ja viestinnän tuloksellisuuden mittaaminen.

Kirsi Mikkola

Yrittäjä, Sähköinen liiketoiminta Suomi Oy | Rovaniemeläinen Kirsi on työskennellyt matkailun ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa yli 25 vuotta ja yrittäjänä 16 vuotta. Kirsillä on vahva käytännön kokemus kotimaan ja kansainvälisen matkailun, palvelun ja kaupan tilasta, digitaalisuuden käytön haasteista ja mahdollisuuksista, yritysten verkostoitumisesta ja digitaalista jakelukanavista. Kirsi toimii Business Finland - VisitFinland Akatemiavalmentajana sekä innovaatioasiantuntijana.

Mika Tonder

Palveluliiketoiminnan yliopettaja, LAB ammattikorkeakoulu, Yrittäjä, NetWorkio Oy | Mika on Networkion perustaja ja yrittäjä sekä palveluliiketoiminnan yliopettaja LAB ammattikorkeakoulussa. Mika on monessa sopassa keitetty konkari, jolta osaaminen ei lopu. Ydinosaamista ovat matkailupalvelujen tuotteistaminen sekä digitaalinen markkinointi ja myynti sekä juridiset kysymykset. Erityisiä osaamisaloja ovat Venäjän markkinointi ja myynti, strategiatyö sekä liiketoiminnan johtaminen.