Kasvusarjan valmentajat ja mentorit 2022

Linnan Business Turnajaisten KASVUsarjassa kokeneet valmentajat sparraavat uudet matkailuideat lentoon. Lisäksi tänä vuonna osallistujien tukena ovat huippuluokan mentorit, jotka kulkevat mukana koko valmennuksen ajan.

Valmentajat

KASVUsarjan valmennus ei olisi valmennus ilman timanttisia valmentajia.

Kirsi Mikkola

Yrittäjä, Sähköinen liiketoiminta Suomi Oy | Rovaniemeläinen Kirsi on työskennellyt matkailun ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa yli 25 vuotta ja yrittäjänä 16 vuotta.

Ollis Leppänen

Yrittäjä, yritysvalmentaja, Intotalo Oy | Leppänen on toiminut yritysjohdon ja yrittäjien valmentajana vuodesta 2000. Hän on toteuttanut satoja konsultointiprosesseja pk-yritysten liiketoiminnan uudistamiseksi ja markkinoinnin tulosten parantamiseksi.

Lue lisää 

Anu Nylund

Mood of Finland Oy | Anu on pitkän linjan matkailun ja koulutuksen ammattilainen. Anulla on yli 25 vuotta kestänyt matkailualan ja matkailukoulutuksen kehittäjän ura, josta 10 vuotta työskentelyä ja opintoja Espanjassa. Kokoaikaisena yrittäjänä Anu on toiminut 1.1.2018 alkaen.

Mentorit

KASVUsarjan mentorit kulkevat osallistujien mukana koko valmennuksen ajan.

Greta Tanskanen

Yrittäjä, NordicMarketing | Oululaislähtöinen Greta toimii yrittäjänä NordicMarketing Finland Oy:ssa ja enemmistöomistajana saksalaisessa NordicMarketing GmbH:ssa. Gretan ydinosaamista ovat matkailun kokonaisvaltainen kehittäminen, yhteistyö ja verkostojen rakentaminen sekä erilaiset strategia- konseptointi- ja suunnittelutyöt.

Sirpa Korkatti

Ihmisten ja kulttuurin johtaja, palvelujohtaja Hallitustehtäviä, mentor | Asiakaskokemuksen ja henkilöstökokemuksen johtaminen Liikunta, hyvinvointi ja matkailu, Vastuullisuus

Lue lisää 

Pekka Vihma

Strategi - Mahdollistaja | Monessa liemessä keitetty kokovartaloyrittäjä, jolla on yli kahden vuosikymmenen käytännön kokemus ja näytöt huippubrändien kehittämisestä. Intohimona merkityksellisemmät ja mieleenpainuvat kohtaamiset ja ympäristöt.

Marika Mesimäki

Markkinoinnin ja myynnin asiantuntija, yrittäjä Oakhill Group | Marikalla on lähes 20 vuotta kokemusta myynnin, markkinoinnin ja viestinnän erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.