Hämeen sukukokous 5.-6.5.2022

Hämeen Sukukokous on kaikille Hämeenlinnan seudun yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus. Luvassa on huippupuhujista, viihteestä ja bisneksestä ajatuksella kypsytetty herkullinen keitos, josta riittää ammennettavaa ihan jokaiselle!

Suku kokoontuu jälleen!

Sukukokous on perinteinen, yön yli kestävä yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille tarkoitettu seminaari, joka järjestetään nyt jo kymmenennen kerran. Ohjelma koostuu kahden päivän laadukkaasta seminaarista ajankohtaisilla aiheilla ja huippupuhujilla höystettynä sekä vapaamuotoisemmasta verkostoitumisesta Itämeren aalloilla.

Tutustu ohjelmaan  

Kenet sinä haluaisit tavata?

Vuoden odotetuin verkostoitumistapahtuma kerää paikalle 300 edustajaa lähes 150 eri alojen yrityksestä. Kenen kanssa haluaisit sopia tapaamisen tai rupatella vaikka lasillisen äärellä? Nyt on aika verkostoitua ja sopia tapaamisia Tavata-palvelun kautta.

Verkostoidu ja sovi tapaamisia 

Yhteistyössä

Tapahtuman toteuttaa Linnan Kehitys yhdessä pääyhteistyökumppaneiden Hämeenlinnan kaupungin, Hämeen ammattikorkeakoulun, Hämeen Kauppakamarin ja Koulutuskuntayhtymä Tavastian kanssa.

Tutustu yhteistyökumppaneihin