Yrityshaavilla kartoitetaan hämeenlinnalaisten yritysten kuulumiset

Linnan Kehitys haluaa tavoittaa kaikki hämeenlinnalaiset yritykset ja kysyä, mitä kuuluu.

Syyskuun alussa käynnistynyt Yrityshaavi-soittokierros kontaktoi kaikkiaan yli 3000 aktiivisesti toimivaa hämeenlinnalaista yritystä.

Selkeän kysymyspatteriston avulla kartoitetaan yritysten kuulumiset sekä toiveet ja tarpeet esimerkiksi työllistämiseen, koulutukseen, rahoitukseen tai investointeihin liittyen. Vastaukset tallennetaan Linnan Kehityksen asiakastietojärjestelmään.

– Yrityshaavin avulla pidämme yrityksistä huolta ja kuuntelemme heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Ajantasainen tietojärjestelmä antaa meille näkymän siihen, miten eri toimialoilla ja toimintasektoreilla menee, Linnan Kehityksen yrityspalvelutiimin tiimipäällikkö Anastasia Kanervisto kertoo.

– Se auttaa myös Hämeenlinnan kaupunkia reagoimaan nopeammin ja suuntaamaan asioita oikeisiin suuntiin.  

Yrityshaavissa hyödynnetään myös PARKKI Business Parkkiin rakentunutta, kattavaa asiantuntijaverkostoa.

– Yrityshaavin kautta saamme tehokkaasti tietoa juuri niistä yrityksistä ja yrittäjistä, jotka tarvitsevat apua kehittämiseen ja voimme yhdistää oikeat toimijat yrityksissä nousseiden tarpeiden ratkaisemiseksi, kertoo Linnan Kehityksen yrityskoordinaattori Ville Viholainen.

– Jos yrityksessä ilmenee erityisiä tarpeita esimerkiksi koulutukseen liittyen, Hämeen ammattikorkeakoulu tai Koulutuskeskus Tavastia ottaa yritykseen yhteyttä pian kyselyn jälkeen.

– Kyselyyn osallistuminen ei edellytä yrityksiltä toimenpiteitä, mutta toivomme yrityksiltä hieman aikaa vastata tärkeisiin kysymyksiin, joiden avulla voimme panostaa yritysten näkökulmasta oleellisiin asioihin jatkossakin. Muistuttaisin myös, että Linnan Kehityksen ja Parkin asiantuntijaverkoston tarjoamat palvelut ovat yrityksille maksuttomia.

Lisätiedot:

Anastasia Kanervisto
Tiimipäällikkö, yrityspalvelutiimi
Linnan Kehitys Oy
anastasia.kanervisto@linnan.fi
+358 (0)50 440 0306