Uusi sovellus löysi kodin Hämeenlinnasta

Uusi Teragrep-analytiikka-alusta löysi kodin Hämeenlinnan Innoparkista. Ratkaisu auttaa orga­ni­saa­ti­oita, joi­den täy­tyy ke­rä­tä ja ana­ly­soida suuria tieto­määriä monista eri läh­teistä. Ohjelmiston taustalla on Fail-Safe IT Solutions Oy. Yrityksen pääkonttorissa Innoparkissa työskentelee nyt kolme työntekijää. Muut tekijät toimivat etänä omilta paikkakunniltaan.

Pääasiassa yrityksen asiakkaat ovat isoja toimijoita, mutta uudella edullisella analytiikka-alustalla halutaan mahdollistaa palvelut myös pienemmille toimijoille. Teragrep-analytiikka-alusta on suunnattu avoimen lähdekoodin myötä kaikille käyttäjille esimerkiksi opiskelijoille, tutkijoille, yrityksille sekä muille tiedon analysoinnista kiinnostuneille. Alusta itsessään on maksuton, mutta tekninen tuki on maksullista.

Yritys toimii Innopark Iisin tiloissa. Vinkin Innopark Iisistä yrityksen edustajat saivat Ria Laurilalta, joka toimii asiantuntijana Linnan Kehityksen sijoittumispalveluissa. Innopark Iisi on Anni Lehtisen, Ronja Kyrölän sekä Topi Ailan mukaan viihtyisä ja toimiva toimitilaratkaisu, jota voi hyvin suositella myös muille toimijoille.

Fail-Safe IT Solutionin Anni Lehtisen ja Innoparkin yhteistyö käynnistyi tämän vuoden keväällä, jolloin hän osallistui Linnan Kehityksen ja Hamkin yhdessä järjestämään BitJobs -rekrytapahtumaan. Anni Lehtinen kehuu tapahtumaa hyvin järjestetyksi ja sen myötä hän sai syvempää tietoa siitä, minkälaisia opiskelijoita Hamkista valmistuu ja miten Linnan Kehitys voi maksutta auttaa alueen yrityksiä sekä alueelle sijoittuvia yrityksiä. Hän suosittelee tapahtumaan osallistumista myös muille IT-alan yrityksille, sillä sopiva työntekijä yritykseen saattaa hyvinkin löytyä tätä kautta. Topi Aila on Hamkin opiskelija, ja hänet palkattiin kevään 2022 BitJobs -tapahtuman kautta. BitJobs on myös erinomainen tapa markkinoida yritystä tulevaisuuden tekijöille. BitJobs järjestetään seuraavan kerran 3.11.2022 Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa Hämeenlinnassa.

Anni Lehtisen ja Ronja Kyrölän mielestä Hämeenlinna on kaunis kaupunki sekä sopivan lähellä niin Helsinkiä kuin Tamperettakin. Innopark Iisi on heidän mielestään hyvä kohtaamispaikka yrityksen työntekijöille. Yhteistyö Linnan Kehityksen ja Hamkin kanssa on ollut luontevaa ja yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. 

Lisätietoa:

Fail-Safe IT Solutions Oy, Anni Lehtinen, Talent Manager, anni.lehtinen@fail-safe.net, puh. 040 1530113

Linnan Kehitys Oy, Ria Laurila, asiantuntija, ria.laurila@linnan.fi, puh. 050 531 8079