Rekrytointi: Yritys- ja työelämämanageri

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävämme on kehittää yritysten toimintaedellytyksiä sekä lisätä Hämeenlinnan taloudellista kasvua, tunnettuutta ja elinvoimaa.

Etsimme joukkoomme itsenäistä, ratkaisukeskeistä, yritys- ja työllisyysverkostoja tuntevaa, aktiivista

Yritys- ja työelämämanageria

Työssä menestyy parhaiten viestintätaidoiltaan vahva verkostoituja, joka tuntee Hämeenlinnan elinkeinoelämää ja toimintaympäristöjä jo entuudestaan ja on luontainen kontaktoija. Edellytämme itsenäistä, tavoitteellista ja innovatiivista otetta työn tekemiseen ja uusien työllisyyden palvelukonseptien kehittämiseen sekä palveluverkostojen koordinointiin. Ymmärrys yrityselämästä ja yritysten toimintaedellytysten kehittämisestä on tehtävässä välttämätöntä. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta kv-osaajien kanssa toimimisesta ja erinomainen englannin kielen taito.

Hakemamme henkilö:

  • rakentaa ketterästi yhteistyötä kaupungin, alueen yritysten, oppilaitosten ja TE-hallinnon välillä työvoiman saatavuuden varmistamiseksi, yritystarpeiden kartoittamiseksi sekä yritysten tukemiseksi työntekijöiden palkkaamisessa.  
  • osallistuu uusien työllisyyden palvelujen ja monikanavaisten palvelutapojen kehittämiseen sekä järjestää erilaisia tapahtumia, jotka yhdistävät tekijät ja työnantajat. 
  • auttaa yrityksiä erilaisten työllistämisen tukien hyödyntämisessä sekä saattaa yhteen työnantajia ja työkokeilussa ja palkkatuella olevia työnhakijoita.
  • kehittää ja jalkauttaa aktiivisesti maahanmuuttajataustaisten osaajien työllistämiseen liittyviä ratkaisuja. 

Tässä tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti ja verkostoitumaan laaja-alaisesti. Olet osa dynaamista ja innostavaa asiantuntijayhteisöä vaikuttamassa Hämeenlinnan elinvoiman kasvuun! 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Antti Mikkola p. 044 771 0055 ti 15.11. klo 13.00 – 15.00 sekä pe 25.11. klo 13.00 – 15.00 välillä.

Mikäli tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV ma 28.11.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@linnan.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi ”Yritys- ja työelämämanageri”.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Tulet tekemään yhteistyötä toisen yritys- ja työelämämanagerin kanssa osana Linnan Kehityksen yrityspalvelutiimiä. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Toimipaikka Hämeenlinna, Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23.