Työpaja: Google Analytics sekä hakukoneoptimointi kuntoon!

Tervetuloa maksuttomaan työpajaan ma 22.11 klo 9-12.
Parkki Business Parkin tapahtumatori (Raatihuoneenkatu 21-23).

Google Analytics on yksi markkinoinnin mittaamisen tärkeimmistä työkaluista ja hakukoneoptimointi nyt vain pitää olla kunnossa!

Jos et osaa, nyt on se hetki, kun pääset oppimaan!

Oletko hämeenlinnalainen yrittäjä? Tervetuloa maksuttomaan työpajaan ma 22.11 klo 9-12.
Parkki Business Parkin tapahtumatori (Raatihuoneenkatu 21-23).

Ilmoittaudu mukaan työpajaan tästä

Työpajassa käydään läpi Google Analytics -verkkoanalytiikan tehokas hyödyntäminen arjessa. Lisäksi avataan kaikki mitä hakukoneoptimoinnin perusteista tarvitsee tietää. Tämä työpaja tarjoaa rehelliset näkökulmat ja tuen siihen kuinka ottaa vankat askeleet digitaalisempaan tulevaisuuteen.

Työpajan jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus syventyä tarkemmin oman yrityksesi tilaan aiheen tiimoilta kahden tunnin mittaisessa erikseen sovittavassa yrityskohtaisessa sparrauksessa.

Työpajan vetää digitaalisen liiketoiminnan konsultti Eetu Karppanen. Eetun taustalta löytyy yli vuosikymmenen edestä kokemusta digikanavista, hakukoneoptimoinnista ja tulospohjaisesta markkinoinnista. Tietokoneet ja internet ovat olleet osana hänen elämää jo 10 000 päivää, jonka myötä mielenmaisema on kasvuhakkeroitu, jo ennen kuin siitä tuli trendikästä.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan tästä

Huom. Työpajaan on rajallinen määrä paikkoja (20 kpl), joten ole nopea! Työpaja on tarkoitettu hämeenlinnalaisille yrityksille.

Lisätiedot:

ANTTI MIKKOLA
Linnan Kehitys Oy
puh. 044 771 0055 
antti.mikkola@linnan.fi

Tapahtuma on osa Linnan Kehityksen KYKY-hankkeen toimintaa. (REACT-EU rahoitus, osa Euroopan unionin Covid-19 pandemia tukitoimenpiteitä.)

Vipuvoimaa EU 2014-2020 logo
Euroopan unioni euroopan sosiaalirahasto