Ti 21.2.2023 klo 9-10.30 Rahoitusinfo: käytännönläheinen tilaisuus kasvun, kansainvälistymisen ja tuotekehityksen rahoituksesta

Onko suunnitelmissasi yrityksen toiminnan kasvattaminen tai kansainväliset markkinat? Kaipaatko lisätietoa eri rahoituksiin tulleista muutoksista?

Linnan kehitys Oy järjestää ti 21.2.2023 klo 9-10.30 PARKKI Business Parkissa yrityksille käytännönläheisen infotilaisuuden tarjolla olevista rahoituslähteistä rahoitusasiantuntija Tommi Pajalan johdolla. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa tarkempaa yrityskohtaista keskustelua klinikoissa. Tilaisuus soveltuu eri toimialojen yrityksille ja on osallistujille maksuton. Yritysklinikat on tarkoitettu vain hämeenlinnalaisille yrityksille.

Ilmoittaudu tästä tiistain 21.2. klo 9-10.30 Rahoitusinfoon

Varaa tästä aikasi yrityskohtaiselle rahoitusklinikalle

Saat käytännön tietoa ja kokemusta siitä, mistä kasvuyrityksen kannattaa hakea rahoitusta tuotekehitykseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, mitä eri rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla, mihin niitä voi käyttää, ja mitä eri rahoittajat yritykseltä odottavat.

Yrityskohtaisissa klinikoissa on mahdollisuus keskustella tarkemmin erilaisten rahoitusten soveltuvuudesta yrityksellesi tai käydä läpi konkreettisia kysymyksiä hakemusprosessiin tai yrityksesi jo tekeillä olevaan rahoitushakemukseen liittyen.


Tommi Pajala:
+20 vuotta startup- ja kasvuyrityskentässä yrittäjänä, sijoittajana ja advisorina Rahoitusneuvontaa +1000 yritykselle, suunnittelua +500 yritykselle, hankintaa +300 yritykselle +100M€ kerättyä rahoitusta Fimentum Oy: riippumaton kasvun rahoituksen asiantuntijayritys.


Tilaisuudessa saat tietoa mm. ELY:n ja Business Finlandin rahoituksista. Lisäksi käsitellään Finnveran, Finnpartnershipin, Finnfundin, Nopefin rahoituksia sekä ELY:n ja Business Finlandin kautta jaettavia EU:n elpymisvälineen (RRF) rahoituksia.

Ilmoittaudu tästä tiistain 21.2. klo 9-10.30 Rahoitusinfoon

Varaa tästä aikasi yrityskohtaiselle rahoitusklinikalle

Lisätietoja:

Anastasia Kanervisto 
Hankepäällikkö, Linnan Kehitys Oy
Puh. +358 50 440 0306
anastasia.kanervisto@linnan.fi