Parkin aamukahvit: Asiakasymmärrys ja arvonluonti asiakkaalle

PARKKI Business Park tapahtumatori ke 15.9. klo 8.30-10.00 | Liiketoiminnassa on oikeasti vain yksi tärkeä kysymys: Miksi asiakkaat ostaisivat teiltä? Digitaalisessa ympäristössä yrityksen kyky vastata tähän kysymykseen on vieläkin tärkeämpää, koska vertailu ja vaihtaminen on niin helppoa.

Tätä varten kaikkien tulee aidosti tunnistaa omat kilpailuedut sekä luoda niistä iskevä ja toimiva asiakaslupaus. Näiden määrittelyssä taas kaiken lähtökohta on aito asiakasymmärrys; ei enää myydä kaikkea kaikille, vaan tunnistetaan omat asiakkaat ja heidän asiointimotiivit. Ja lopulta asiakaskokemus ratkaisee kaiken, eli menestyykö yritys vai ei.

Asiakasymmärrys ja arvon luontiasiakkaalle -esityksessä käydään läpi asiakaskokemuksen koko arvojana ja puretaan sen käytännön osa-alueiksi. Lisäksi perehdytään asiakasymmärrykseen kahden eri ulottuvuuden kautta: 1. tunneymmärrys, 2.kovat arvot eli data ja eurot.

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin kukaan muu.

Aikataulu

  • 8.30 – 9.00       Parkin aamukahvit
  • 9.00 – 10.00    Asiakasymmärrys ja arvonluonti asiakkaalle

Ilmoittaudu tästä mukaan aamukahveille

Leevi Parsama kertoon Parkin aamukahveilla asiakasymmärryksestä ja arvonluonnista asiakkaalle

Ilmoittaudu tästä mukaan aamukahveille

Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi.

Tapahtuma on maksuton ja järjestetään PARKKI Business Parkin Tapahtumatorilla (Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna). Paikan päälle tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Voit seurata tilaisuutta myös Parkin Facebook-sivuilta ja Youtube-kanavalta. Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi.

Tapahtuma on osa Linnan Kehityksen KYKY-hankkeen toimintaa. (REACT-EU rahoitus, osa Euroopan unionin Covid-19 pandemia tukitoimenpiteitä.)

Euroopan unioni euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:lta logo