Ke 1.9.2021 Parkin aamukahvit: Tulevaisuus ja maailman muutos

PARKKI Business Parkin aamukahvit jatkuvat syyskaudella mielenkiintoisilla teemoilla. Syksy startissa otamme suunnan vahvasti kohti tulevaisuutta keksijä Perttu Pölösen sekä digitalisaatio ja kiertotalousyrittäjä Ville Availan opastuksella.

Perttu Pölönen ja Ville Availa Puhumassa parkin aamukahveilla

Maailma ei muuteta taistelemalla olemassa olevaa todellisuutta vastaan tai tekemällä vanhasta ratkaisusta vähän parempi versio. Maailmaa muutetaan luomalla vaihtoehto, joka saa vanhan ratkaisun näyttämään huonolta. Kriisi tuhoaa paljon, mutta voi luoda tilalle enemmän. Perttu Pölösen sanoin; ei anneta hyvän kriisin mennä hukkaan!

Aikataulu

  • Klo 8.30 – 9.00 Aamukahvit
  • klo 9.00 – 9.45 Tulevaisuus: niukkuus joka huomioi asiakkaan – Ville Availa
  • klo 9.45 – 10.45 Disruptio ja bisneksen uudet pelisäännöt – Perttu Pölönen
  • klo 10.45 – 11.00 Kysymyksiä, verkostoitumista ja tutustumista Parkkiin

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN TÄSTÄ!

Perttu Pölönen on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – tulevaisuuden työelämästä, inhimillisestä vallankumouksesta, uudesta normaalista, informaatioteknologioista, disruptiosta, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin.

Tapahtuma järjestetään PARKKI Business Parkin Tapahtumatorilla. Paikan päälle tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Voit seurata tilaisuutta myös Parkin Facebook-sivuilta ja YouTube-kanavalta. Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi. Tapahtuma on osa KYKY-hankkeen toimintaa.

Tapahtuma on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumisen.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN TÄSTÄ!

Lisätiedot:
Ville Viholainen
Yrityskoordinaattori, Linnan Kehitys Oy
ville.viholainen@linnan.fi
Puh. 050 476 5832

Tapahtuma on osa REACT EU/ KYKY-hankkeen toimintaa.