Parkin aamukahvit: Kuinka kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan?

PARKKI Business Park, Pe 3.9. klo 8.30 – 10.00 | Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm ei saavu Parkin aamukahveille pitämään puhetta, vaan puhuttelun. ”Pieni kivijalka pärjää kyllä, jos erikoistuu ja panostaa asiantuntemukseen. Työkaluina kannattaa käyttää nettikauppaa ja somemarkkinointia, jotka fiksu yrittäjä oppii kyllä tekemään itse.”

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm pitää parkin aamukahveilla puhuttelun kuinka kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan.

Aikataulu:

  • 8.30 – 9.00       Aamukahvit
  • 9.00 – 10.00     Kuinka kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan? – Valtteri Lindholm

Tervetuloa ottamaan Valtterin vinkit ja ohjeet talteen maksuttomille Parkin aamukahveille.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi.

Tapahtuma järjestetään PARKKI Business Parkin Tapahtumatorilla (Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna). Paikan päälle tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Voit seurata tilaisuutta myös Parkin Facebook-sivuilta ja Youtube-kanavalta. Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi.

Tapahtuma on osa Linnan Kehityksen KYKY-hankkeen toimintaa. (REACT-EU rahoitus, osa Euroopan unionin Covid-19 pandemia tukitoimenpiteitä.)

Euroopan unioni euroopan sosiaalirahasto
Vipuvoimaa EU:lta logo