Hämeen Sukukokous 7.-8.10.2021

Hämeen Sukukokous on kaikille Hämeenlinnan seudun yrityksille ja toimijoille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi, nyt jo kymmenennen kerran. Ilmoittautuminen on nyt auki – varaa paikkasi!

Perinteinen tapahtuma kokoaa yhteen yli 300 yrittäjää verkostoitumaan ja kuulemaan laadukkaita puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. Vuosien varrella sukukokouksen lavalle ovat nousseet mm. Arman Alidzad, Henkka Hyppönen, André Noël Chaker, Leena Mörttinen, Anssi Tuulenmäki, Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, Olli Keskinen ja monta muuta eturivin vaikuttajaa.

Sukukokouksen perinteisiin kuuluu, ettei torstain ohjelman sisältöä tai paikkaa kerrota etukäteen, mutta voimme luvata että tänäkin vuonna on luvassa vaikuttavia puheenvuoroja ja laadukasta viihdettä. Lähdemme Hämeenlinnasta matkaan puolenpäivän aikaan ja palautamme sinut samaan paikkaan seuraavana iltana. Tilaisuus alkaa sukukokouksella salaisessa paikassa ja ohjelma jatkuu Itämeren aalloilla risteillen Silja Europalla. Sinun ei tarvitse kuin hypätä bussin kyytiin – kaikki muu on huolehdittu puolestasi.

TUTUSTU OHJELMAAN JA ILMOITTAUDU