21.-22.9. SIXNET-verkoston roadshow – Uudistuva teollisuus ja yritystoiminnan toimintaympäristö

Tervetuloa SIXNETin seuraavaan roadshow –tapahtumaan, joka vie meidät Hämeen linnaan, missä historian havinan saattamina matkaamme keskiajalta kestävään huomiseen. Tapahtumassa kuullaan kestävästä ja vastuullisesta liiketoiminnasta ja keskustellaan aiheeseen liittyvistä yritysten tarpeista. Ohjelmaan sisältyy myös vierailu HAMK Techissä, missä tutkitaan mm. teräsrakentamista ja ohutlevyjä. Vierailun aikana saadaan tutustua myös yritysten kanssa tehtyyn yhteistyöhön.


Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä


SIXNET-verkosto luo edellytykset kestävälle teolliselle verkostoyhteistyölle. Verkostossa toimijoita on viidestä eri maakunnasta, mutta verkosto on avoin ja sen tavoitteena on levitä kattamaan kaikki teollisten alueet. Verkostohankkeessa vahvistetaan toimijoiden välisiä suhteita ja rakennetaan yhteistyötä alueellisiin kärkiosaamisiin perustuen.

SIXNET-verkostohankkeen toimijat ovat aktiivisia ja tunnettuja toimijoita useassa kansallisessa teollisuuden uudistumisen aloitteessa. Toimijat ovat aktiivisia muun muassa kansallisessa SIX-aloitteessa, SIX Manufacturing -klusterin rakentamisessa, “Älykäs Valmistus 2030” -tiekartan rakentamisessa, Tekoäly 4.0 -ohjelman toteutuksessa sekä kaupunkien ekosysteemisopimuksissa.

Lue lisää Sixnetistä